На   виконання   розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року № 777-р "Деякі питання проведення щорічної акції "За чисте довкілля" та дня благоустрою територій населених пунктів",     розпорядження голови обласної державної адміністрації від  07 березня 2017 року №160  "Про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів області", розпорядження голови районної державної адміністрації №110 від 10.03.2017р. «Про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів району», з метою поліпшення санітарного та естетичного стану території населеного пункту після зимового періоду, покращення благоустрою та озеленення території, підготовки об’єктів благоустрою загального користування до належного виглядую.

  1. Провести з 10 березня по 10 травня 2017 року організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території смт.Муровані Курилівці.
  2. Затвердити заходи з організації весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території смтМуровані Курилівці , що додаються.
  3. Інформувати про проведену роботу відділ житлово-комунального господарства та господарського забезпечення управління регіонального розвитку райдержадміністрації з підтверджуючими фотоматеріалами в електронній формі щоп'ятниці та до 10 травня 2017 року
  4. Дане розпорядження оприлюднити на офіційному сайті та  постійно висвітлювати хід проведення заходів акції з благоустрою. 

Детальніше за цим посиланням.

Додати коментар


Захисний код
Оновити