П О В І Д О М Л Е Н Н Я

про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Мурованокуриловецької селищної ради «Про  затвердження тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів в смт Муровані Курилівці».

На виконання статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», ст. 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації», Мурованокуриловецька селищна рада виносить проект рішення «Про  затвердження  тарифів на послуги  з  вивезення  твердих побутових     відходів в смт Муровані  Курилівці».

Метою прийняття проекту рішення «Про  затвердження тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів в смт Муровані Курилівці»є недопущення збитковості господарської діяльності власного комунального підприємства, встановлення тарифів в економічно - обґрунтованому розмірі у відповідності до Закону України « Про внесення змін до деяких законів України у сфері комунальних послуг» № 626-VIII від 16.07.2015 року (відповідно до якого встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги нижче розміру витрат на їх виробництво не допускається).

Зауваження та пропозиції приймаються в письмовій формі протягом 1 (одного) місяця з дати оприлюднення вищезазначеного проекту рішення за адресами:

Поштова та електронна адреса:

23400 смт Муровані Курилівці , вул.Соборна, буд. 45,  тел.: 2-30-03, 2-11-86, e-mail:   mksr@ukr.net  

Дата оприлюднення 10 травня 2019 р.

Спосіб оприлюднення регуляторного акта: на веб-сайті Мурованокуриловецької селищної ради mk-rada.gov.ua.

Додати коментар


Захисний код
Оновити